گوهرهای ماندگار شهرستان آران و بیدگل

گوهرهای ماندگار شهرستان آران و بیدگل

امین اله رعیت مقدم آرانی

علی

بسیجی

1343/11/01

شهر آران وبیدگل

1362/01/22

فکه

گلزار شهدای هلال بن علی (ع) آران

سال 1343، خانوادة مذهبی و مؤمن رعیت مقدّم صاحب فرزند جدیدی شد او را امین­ الله نام نهادند. وی دوران طفولیّت خود را با سختی و تنگ­دستی که در خانواده­اش حکم فرما بود سپری کرد. امین­ الله در دامان مادری رشد یافت که همگان او را، به پارسایی و متانت می­شناختند و عشق به ائمّه(ع) و ولایت را از همان کودکی در شیر خود در وجود فرزندش جاری ساخت، هیچ کس نمی­توانست مجد و عظمت روح و بزرگی آن کودک ناتوان آن روز را در ۱۶ سال بعد شاهد باشد. از همان ابتدا رفتاری متین داشت. بردباری، صبر و شجاعت خانواده و علاقة آن­ها به مسائل مذهبی به رشد فکری و فرهنگی او تأثیرگذار بود. با رسیدن به 7 سالگی، در دبستان بونصر شیبانی[1] مشغول تحصیل شد. هوش و ذکاوت فوق­العاده­اش را در مدرسه نشان داد. پابه پای مدرسه، در کلاس­های قرآن و معارف اسلامی مسجد محل نیز شرکت می­نمود. امین ­الله دورة راهنمایی را با وجود فقر مالی خانواده با موفّقیّت پشت سر گذاشت و همزمان با کارگری نمودن و تحمّل محرومیّت­های ناشی از مشکلات زندگی، با پشتکار و همّت بلند در رشته بنّایی استاد شد و تعطیلات تابستان را برای کمک خرج خانواده، با افتخار کار می­کرد. ایشان، کویرزاده­ای با احساس و خون­گرم بود، جوانی با محبّت که احساس کمک به ضعیفان را همراه داشت.

همزمان با انقلاب سال ۱۳۵۷ دوشادوش مردم مبارز و انقلابی آران و بیدگل وارد صحنه ­های نهضت اسلامی شد. در حین کار و تلاش در فعّالیّت­های مذهبی و اجتماعی، صادقانه شرکت می­کرد و همواره نسبت به نماز جماعت و شرکت در قرائت قرآن محل و نیز رعایت مسائل اخلاقی، حساسیّت ویژه­ای داشت.

یکی از دوستان و هم سنگران امین­الله می­گوید: وی بسیار متواضع، مهربان، خوش ­برخورد و با همه صمیمی بود، غیبت نمی­کرد و با صراحت می­گفت: مشکلات اقتصادی را مشکل به حساب نیاورید، بیشتر به معنویّات و تزکیّة روح و نفس بپردازید. در دوران شکل­ گیری بسیج مردمی نیز داوطلبانه در مساجد و پایگاه­های مقاومت بسیج شرکت فعّال داشت. پس از طی دورة آموزش نظامی، عاشقانه به سوی جبهه­ های حق علیه باطل شتافت. سرانجام ایشان با قلبی سرشار از عشق به اسلام، قرآن و رهبری در تاریخ 1362/۱/22 در عملیّات والفجر 1 در منطقة فکّه به دیدار معبود شتافت و مفقودالجسد گردید. پس از ۱۱ سال انتظار، پیکر مطهّرش در سال ۱۳۷۳ به میهن اسلامی بازگشت و طی مراسم باشکوهی در گلزار شهدای امامزاده محمّدهلال بن علی(ع) آران به خاک سپرده شد.

روحش شاد و راهش پررهرو باد





[1] . مدرسة شهید نوذریان امروزی- میدان 15 خرداد




تعداد بازدید: 4074

گوهرهای ماندگار شهرستان آران و بیدگل

ایمیل مدیر سایت : info@gmab.ir

شماره تماس : 09121276916

طراحی و تولید: ایده پرداز طلوع