عباس علی میرزاجانی نوش آبادی
علی
بسیجی
1319/11/14
1360/11/20
چزابه
گلزار شهدای امام زاده محمّد (ع) نوش آباد
عباسعلی میرزاجانی، پانزدهم بهمن 1319، در شهر نوش آباد چشم به جهان گشود. پدرش علی، و مادرش ربابه نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست.مدتی به شبانی،کشاورزی و فخاری مشغول بود. پس از ازدواج صاحب سه پسر و دو دختر شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور يافت .بیستم بهمن 1360، در عملیات برون مرزی در عمق سی کیلومتری خاک عراق، پاسگاه کانی سخت به درجه رفیع شهادت نائل آمد. مزار او در گلزار شهدای نوش آباد واقع است
در کودکی همراه پدر پیرش به صحرا می رفت و در کار کشاورزی به او کمک می کرد. او پس از سال ها کشاورزی، در سال 1341 به سربازی رفت. پس از پایان خدمت مدّتی کشاورزی کرد و سپس به کارگری مشغول شد. او دارای سه فرزند پسر و دو دختر است که از او به یادگار مانده اند.
شهید میرزاجانی در دوران انقلاب، شب ها در حوالی نوش آباد پاسداری می کرد و روزها به کارگری مشغول بود. او همیشه بر همراهی شعار و عمل تکیه داشت و می گفت: همه باید مثل امام باشیم و تنها به شعار دادن اکتفا نکنیم. اگر فقط حرف زدن بود، انقلاب اسلامی پیروز نمی شد.
با آغاز جنگ تحمیلی، به عضویت بسیج درآمد و مستقیماً به سپاه ایلام رفت و مدت پنج ماه در آن جا فعالیّت کرد. در این مدت، کارهای بزرگی از او مشاهده شد. او توانست چندین بار به خاک عراق نفوذ کند و به سنگر کمین دشمن شبیخون زده و از دشمن تلفات می گرفت و دوباره به مواضع خودی برگردد. او سرانجام در بیستم بهمن1360 در عملیات برون مرزی به همراه 34 نفر از رزمندگان پس از منهدم کردن یک پاسگاه دشمن در عمق 30 کیلومتری خاک دشمن، به همراه همرزمش، عبدالله شکوری از قم به درجه ی رفیع شهادت نائل آمد.
روحش شاد .راهش پر رهرو باد
شادی روحش صلوات
پ یام فرمانده عملیات پیروزمند کانی سخت به مناسبت شهادت شهید عباسعلی میرزاجانی در تاریخ سحرگاه بیست بهمن ۱۳۶۰با سلام و درود بر روح و روان شهدای عملیات کانی سخت عراق، شهید عباسعلی میرزاجانی کاشانی و شهید عبدالله شکوری قمی که چند ساعت دیگر از عمر شریف آنان (دقیقاً در 40 سال پیش یعنی سحرگاه روز بیستم بهمن ماه سال 1360) بیشتر باقی نمانده است.
و درود به تمامی 36 نفری که از نقاط مختلف کشور چه نفراتی از ایل بزرگ قجر و چه رزمندگان استان ایلام و چه از قم و کاشان و تهران و شمال و لرستان و سایر نقاط کشور و چه 2 رزمنده افغانستانی که در این عملیات ارزشمند شرکت داشتند.
یاد همگان گرامی، چه این دو شهید بزرگوار این عملیات و چه رزمندگان دلاوری که بعداً در عملیات های دیگری به فیض عظمای شهادت نائل آمدند و چه آنان که به صورت طبیعی دارفانی را وداع گفتند و چه تعداد معدودی از این رزمندگان که هنوز در قید حیات ند و در حسرت جا ماندن از قافله شهدا، روزگار می گذرانند.
دقیقاً 40 سال پیش در این ساعت و لحظات، این رزمندگان دلیر و مجاهد در سرمای شدید و منجمد کننده زمستانی در سحرگاه 20 بهمن 1360 که سرما تا مغز استخوان همه رسوخ کرده بود و بر روی تخته سنگ های رودخانه که در زیر پایگاه دشمن جاری بود، منتظر فرا رسیدن زمان حمله به دشمن بودند تا با یورش به پایگاه شیاطین، برگ زرین دیگری را برای درهم کوبیدن دشمنان صدامی رقم بزنند که چنین حمله ای در ساعت حدود 4 صبح سحرگاه روز 20 بهمن ماه سال 1360 صورت گرفت و حدود 40 الی 50 نفر از نفرات دشمن کشته شدند و کل پایگاه منهدم گردید و در این عملیات آن دو شهید گرانقدر تقدیم اسلام و ایران عزیز گردیدند.
روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد.
با یادآوری این شب سخت و خاطره انگیز، یاد این عملیات ارزشمند نامنظم را گرامی می داریم.
خدمتگزار رزمندگان دلاور عملیات پیروزمند کانی سخت عراق.
سیدپرویز احمدی